Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Saints Row

Samosznik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Przyszła mi do głowy myśl, aby stworzyć nowy dział, dotyczący serii Saints Row. Gra jest podobna do GTA, lecz włożono w nią o wiele więcej humoru. Niedawno wyszła trzecia wersja, a opisy wszystkich niżej.

Saints Row (1):

Saints Row to dynamiczna gra akcji, sposobem rozgrywki niewątpliwie przypominająca słynną serię Grand Theft Auto. Akcja programu rozgrywa się w fikcyjnym mieście Stilwater, a pierwsze kroki stawiamy w tytułowej, zapuszczonej dzielnicy, która w domyśle jest źródłem rozpowszechniającej się plagi przestępstw. O wpływy w metropolii, rywalizują cztery, zwalczające siebie nawzajem gangi. Nas najbardziej interesuje organizacja Third Street Saints, ponieważ właśnie ich szeregi zdecydował się zasilić główny bohater.

Źródło: gry-online.pl

Saints Row 2:

Gracz zostaje wrzucony na przegigantyczny plac zabaw dla totalnych łobuzów. I zaczyna się. Już po 20 minutach gry w nabijającej szacun i hajs misji robię? jak największą demolkę. Tak po prostu. Latam z wyrzutnią rakiet po mieście pełnym ludzi i strzelam w takie obiekty, które najgłośniej i najbardziej efektownie wybuchają. Ciała fruwają nad walącymi się budynkami, tuż obok ciężarówek jadących wężykiem i w końcu uderzających w blok, by stanąć w płomieniach. Za każdą ofi arę dostaję kasę, za większą zadymę też. Totalnie chora jazda, absolutny chaos. Saints Row 2 ucieszy każdego, kto myślał, że robił już w grach wszystko. Okazuje się, że jeszcze kilka mocnych rzeczy zostało. Przemoc miesza się tu z obleśnymi akcjami. Słynna już misja z jazdą szambiarką na początku szokuje, po- SAINTS ROW 2 tem wciąga. No bo jak może się nie podobać polewanie nieczystościami ludzi i rezydencji, gdy w tle przygrywa relaksująca muzyczka? A widok próbującej odeprzeć atak policji, która po jednym celnym strumieniu ucieka? Niezapomniany. Komentarze jadącego ze mną koleżki, który na widok moich wyczynów mówi, że chce, by jego dziecko było takie, gdy dorośnie, też są niezłe. A gdy po ukończeniu wszystkich misji z tej serii zwiększa się celność postaci, mam pewność, że na to zasłużyłem. Ta gra jest tak cudownie chamska, że potrafi tym zaimponować.

gry-online.pl

Saints Row 3:

Saints Row 3 to, trzecia część znanej serii gier akcji, będącego alternatywą dla bestsellerowego Grand Theft Auto. Saints Row 3 toczy się tak jak poprzednia część w mieście Stilwater, po którym gracz może się swobodnie przemieszczać. Miasto zostało jednak znacznie powiększone w porównaniu do wcześniejszej produkcji. Saints Row 3 daje graczowi możliwość swobodnego ukształtowania wyglądu głównego bohatera - wiek, płeć, próbki głosu i różne szczegóły wyglądu twarzy. W Saints Row 3 jest wiele intrygujących misji. Gracz uczestniczy m.in. w absurdalnym japońskim programie rozrywkowym, prowadzi czołg, a także zwiedza miasto razem z tygrysem. Saints Row 3 prócz kampanii dla jednego gracza, oferuje także tryb współpracy.

gry.polygamia.pl

Od wersji drugiej, która zadebiutowała na PeCety, wystąpił tryb multiplayer, gameplay'e niżej.

Cheaty oczywiście są, programowanie ich jest mi nieznane.

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...